Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
▼
søndag den 9. oktober 2011
Skinkestang.
Endnu et indlæg om noget vi fik i sidste uge... Det er en opskrift jeg har brugt mange gange, og en ret jeg har fået i min familie siden jeg var barn.. Men alligevel fik jeg lavet den, så den mislykkedes lidt *Gg* Som i kan se på billedet valgte butterdejen at "dele sig" , tror det er fordi jeg ikke fik rullet det tyndt nok ud, og så skulle jeg nok heller ikke have lavet samlingen i bunden.. Men hvad, det smagte jo fint og som det skulle alligevel *Gg*
Skinkestang:
1 pakke butterdej ( frost) ( husk at tage den ud fra fryseren, så det tør op)
1 pakke skinketern
200 g champignon ( skåret i skiver)
2 spsk sennep
1 bundt puløg ( hakket)
150 g. flødeost natural
- Champignonerne steges på en tør pande, så det mest væske forsvinder..
- Flødeost, sennep, puløg, skinketern og champignoner blandes sammen.
- Butterdejen rulles ud til en stor plade, og fyldet lægges på midten..
- Dejen samles, og stangen lægges på en bageplade og pensles med sammenpiske æg.
- Bages i 30-45 min ved 175 grader varmluft..
Man kan evt. også flette butterdejen , hvis man vil have den ser lidt pænere ud..
Serveres med en god blandet salat..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar