Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
▼
lørdag den 23. februar 2019
Pølsehorn med hvid hvede
Her i huset elsker vi pølsehorn, både som frokost, en hurtig snack, eller til at have med på udflugt.
Når vi spiser dem herhjemme luner vi dem oftest lige ca. ½ minut i mikroen, så bliver de lune og ligesom friskbagte.
Pølsehorn med hvid hvede ( 32 stk) :
3 dl lun mælk
2 dl tykmælk
50 g gær
50g sukker
1 tsk salt
50 blødt smør
2 æg
1 tsk. bageenzym ( kan undlades)
600 g hvid hvede
300 g almindelig hvedemel
16 pølser skåret i halve
1 sammenpiske æg til pensling
Sesamfrø til drys.
- Gæren røres ud i mælken.
- Tykmælk, æg, salt og sukker tilsættes og røres godt rundt.
- Bageenzymer, smør og mel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
- Sæt dejen til hævning i 45-60 minutter.
- Del dejen i to klumper , og rul dem ud til store cirkler og skæres ud i trekanter.
- De halve pølser rulles i hver sin trekant dej, og sættes på en bageplade beklædt med bagepapir . Jeg brugt 2 plader og 16 pølsehorn på hver.
- Sættes til efterhævning i 30-45 minutter.
- Hornene pensles med sammenpisket æg, og drysses med sesamfrø.
- Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar