Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
mandag den 17. december 2012
Kylling i karry med kokosmælk.
Så kommer der lige endnu en kylling i karry opskrift ;-) Jeg må nok erkende at vi er karry-holikerer her i huset, og blandingen af karry, sprøde grøntsager og saftigt kylling, den er altså bare altid et hit. Jeg brugte bare de grøntsager jeg lige havde , så man kan jo variere det i det uendelige.
Kylling i karry med kokosmælk:
450 g. kyllingebryst skåret i strimler
1 stort rødløg skåret i halve ringe
4 gulerødder skåret i skrå skiver
1 grøn peberfrugt skåret i strimler
1 gul peberfrugt skåret i strimler
Ca. 300 g. champignon skåret i skiver
1 lille dåse kokosmælk
Karry
Salt
Olie
- Olie varmes op i en wok, og kyllingekødet tilsættes. Når kyllingekødet er ved at være hvidt på alle kanter tilsættes den ønskede mængde karry, og der røres godt rundt.
- Løg , champignon og gulerødder tilsættes, og det hele steges i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring.
- Peberfrugt og kokosmælk tilsættes, og der røres godt rundt. Simre i et par minutter.
- Retten smages til sidst til med salt, og er nu klar til servering.
Etiketter:
Fjerkræ,
gryderetter,
karry
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar