Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
lørdag den 18. oktober 2014
Vildsvinfrikadeller.
Den anden aften fik vi disse skønne deller, serveret med dampet broccoli og flødekartofler med porre og muskat.
Det blev en super lækker og krydret frikadelle, og man kan sagtens bruge samme opskrift bare til hakket svinekød eller kalv/flæsk.
Vildsvinfrikadeller:
400 g. hakket vildsvin
1 løg ( hakket)
2 fed hvidløg ( finthakket)
Ca. 1 spsk frisk estragon ( finthakket)
Ca. 1½ spsk sød chilisovs
1 æg
1 tsk salt
Mel
- Alle tingene blandes godt sammen til en ensartet fars, og så er det ellers bare at stege lækre deller :-)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar