Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
torsdag den 12. februar 2015
Kylling i fad
Ja jeg indrømmer altså gerne at jeg er pænt glad for ting der kan passe sig selv i ovnen, mad i fad er et kæmpe hit her i huset. Det smager hammer godt, man kan variere det i det uendelige, og så er det nemt at lave :-)
I aften stod den på kylling i fad, og det smagte hammer godt. Vi fik ris til, det kunne helt sikkert også være lækkert med en god salat .
Kylling i fad:
1 pakke kyllinglårfilet ( købes i bla. rema1000)
200 gram champignon ( skåret i små både)
1 bundt forårsløg ( skåret i skiver)
1 lille dåse majs
1 rød peberfrugt ( i tern)
1 dåse hakkede tomater
1/4 liter madlavningsfløde
1 pakke bacon i tern
Salt
Cajunkrydderi ( man kan bruge lige det krydderi man vil)
- Bacon steges på panden. Det skal ikke blive sprødt, men bare tilberedt. Herefter hældes det i et smurt ovnfastfad
- Champignon steges også på panden, og til sidst tilsættes forårsløg som også lige hurtig svitses af. Det hældes herefter ned i fadet til baconèn .
- Majs, peberfrugt, hakkede tomater og fløde hældes også i fadet, og der krydres med lidt salt, og røres godt rundt.
- Kyllingen krydres godt med cajunkrydderi og lidt salt, og brunes på begge sider. Herefter lægges det ned i fadet. Det gør ikke noget at kyllingen ikke dækkes helt af sovsen.
- Fadet smides nu i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar