Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
fredag den 16. februar 2018
Pastafad med grønt og røget bacon
Pastafad er en af de retter vi får igen og igen, det kan varieres i det uendelige alt efter hvad man lige har lyst til, eller hvad man har i køleskabet. Det gode er også at vi har mad til 2 dage, da vi jo kun er 2 personer :-)
Pastafad:
500 g tørret pasta
1 lille dåse majs
1 broccolihoved i små buketter
1 bundt forårsløg i skiver
1 rød peberfrugt i tern
500 g. røget bacon skåret i grove tern
2 flasker cremefine 8 % ( du kan ogå sagtens bruge fløde hvis du hellere vil det)
Revet mozzarella
Lidt fedtstof til at smøre fadet med.
Salt
- Start med at kog pastaen, de skal ikke koges helt færdig, jeg koger dem ca. 2/3 af den kogetid der står på posen. Et par minutter før jeg tager gryden af varmen , hælder jeg broccoli i, og lader det koge med de sidste minutter.
- Mens pastaen koger, steges bacon på en tør pande. Det skal ikke steges sprødt, men steges så det begynder at få farve.
- Når pastaen og broccolien er drænet for vand, hældes det tilbage i gryden, og blandes med bacon, grøntsager og cremefine, inden det hældes over i et smurt fad. Jeg puttede også lidt salt i blandingen inden den røg i fadet, bare et par drej på min kværn , da bacon jo er ret salt. Hellere salte for lidt, og så drysse lidt over når den skal spises, end at putte for meget salt i .
- Til sidst drysses det med ost.
- Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar