tirsdag den 20. august 2013

Pastasalat med kylling og pesto.


Puha det er lang tid siden jeg har blogget, det sidste år har jeg generelt ikke blogget særlig meget, men har simpelthen haft så meget om ørene, og haft nogle trælse perioder med manglende overskud. Derudover brændte min computer IGEN sammen, så jeg skiftede over til en anden, og så gik den også i kage. Så jeg har desværre også mistet en masse billeder, så har ikke engang en masse indlæg der bare ligger og venter.

For nogle uger siden fik vi denne skønne pastasalat , og den smagte simpelthen så skønt. Der var rigeligt til dagen efter, og der smagte den ligeså godt. Jeg sammensatte retten udefra, at den ikke skulle blive vandet og træls til dag 2, og derfor har jeg undladt f.eks tomat og agurk. Dog dryssede vi noget agurk udover den første aften, og det smagte også skønt, men kan sagtens undværes. Jeg fik desuden også lidt dampet broccoli over min portion.

Pastasalat:

500 g. tørret pasta
Ca. ½ glas rød tomatpesto ( du kan jo bruge lige den pesto du bedst kan lide)
1 rød peber skåret i små stykker
1 grøn peber skåret i små stykker
1 rødløg ( hakket)
1 lille dåse majs
ca. 2 dl ærter
2 stk. kyllingbryst revet i stykker/strimler ( jeg havde en ovnstegt en hel kylling)
1 pk. bacon i skiver ( skåret i små tern og stegt)

- Pastaen koges, og vandet hældes fra. Pastaen vendes med pestoen mens den er varm, og stilles så til afkøling.

- Når pastaen er kølet af blandes resten af ingredienserne i, og pastasalaten er nu klar til servering.

Det er klart en pastasalat jeg vil lave igen, jeg bryder mig ikke om dressing, hverken lavet på olie/eddike eller lavet på diverse mælkeprodukter, så dette er en perfekt løsning, så man stadig får en lækker og smagfuld ret.2 kommentarer:

 1. Hej Pille.
  Fin blog du har med rigtig gode opskrifter.
  Det er en god ide med ikke at blande de våde ingredienser i selve retten, så den kan holde i flere dage. Jeg fyldte selv din opskrift igår, men tilføjede dog lidt ingredienser. For det første lidt rosiner, da det giver sådan en dejlig sødme, og for det andet fetaost, hvilket virkelig fik retten til at smage helt fantastisk. Så det kan anbefales.
  Mvh. Stefan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stefan.

   Beklager mit sene svar, har haft en pause fra bloggen, men er nu tilbage :-)

   Pastasalaten kan sagtens spises over flere dage, selvom man putter alle ingredienserne i, det har vi selv gjort flere gange. Lyder spændende med rosinerne, fetaosten springer jeg over da vi ikke spiser ost her i huset, med mindre det er på pizza, lasagne osv ;-)

   Mvh. Rikke.

   Slet