tirsdag den 17. maj 2016

Kylling i fad med karry og ananas.Billederne blev virkelig dårlige i dag, men opskriften er simpelthen så god at den må på bloggen, så må jeg opdatere med nye billeder på et senere tidspunkt.

I dag skulle vi have kylling i fad, og jeg valgte at lave en anden version end den med tomat som vi plejer at få. Jeg har lavet en stort portion, så der er mad til flere dage.

Kylling i fad med karry og ananas:

2 pk kyllinglårfilet ( købes i rema, der er 4-500 gram pr. pakke).
1 bk. champignon ( i kvarte)
1 bundt forårsløg ( i ringe)
1 grøn peber ( i ringe)
1 dåse ananas i ringe
½ liter fløde ( jeg brugte madlavningsfløde)
2½ dl vand
1 hønsebouillon terning
Karry
Salt/peber
Jævning ( jeg bruger maizena)
Fedstof

- Krydr kødet med salt/peber og karry, og brun det af på en pande i lidt fedtstof.

- Læg kødet i et smurt ovnfast fad.

- Svits forårsløg og champignon et par minutter på panden, og hæld det over kyllingen, og læg det grønne peber på. Top med ananasringe

- Tilsæt lidt ekstra karry til panden ( tilsæt den mængde du syntes) , og hæld væden fra ananas , fløde og vand på panden, og lad det koge op. Tilsæt bouillon , og smag til med salt/peber. Jævn sovsen alt efter hvilken konsistens du ønsker, den vil have ca. samme tykkelse når den kommer ud af ovnen igen, da lidt våde fordamper, men der også kommer lidt ekstra væde fra grøntsager og kød.

- Hæld sovsen over i fadet, og sat det ind en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft ( 200 normal ovn) , og giv det ca. 45 minutter.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar