søndag den 19. juni 2011

Skildpadde muffins .


Nu fik jeg endelig taget mig sammen, og fik afprøvet denne opskrift.. Jeg havde set en bruger på et forum jeg bruger, havde bagt dem, og skyndte mig at bede om en opskrift :-) Sikke et griseri det var at hakke skildpadderne, og fordele dem i dejen *Gg* Men de dufter simpelthen himmelsk, har endnu ikke smagt dem, da de står og køler af... Opskriften er til 12 stk. men jeg fik altså  13 , derfor har jeg skrevet 13 mini skildpadder, da jeg brugte en pr. muffin :-)

Skildpadde muffins:


250 g. hvedemel
1 tsk. natron
250 g. sukker
50 g. kakao
1 tsk. vaniliesukker

1,25 dl. sødmælk ( Jeg brugte bare letmælk, ville have brugt kærne, men den var desværre for gammel)
1 dl. flydende becel
2,5 dl. A38
1 æg

13 miniskildpadder

Bland alle de tørre indgredienser i en skål 
Bland de våde indgredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.

Hæld den flydende masse i skålen med de tørre indgredienser og vend dem sammen, indtil massen lige akkurat er ensartet. (brug IKKE elpisker).

Kom dejen i  muffinsforme så de højst er 2/3 fyldt.  Hak miniskildpadderne , og fordel dem ovenpå dejen i formene ( jeg brugte en mini skildpadde pr. muffin)

Bages i 13-15 min ved varmeluftsovn.


2 kommentarer:

  1. Hvilken temperatur skal de bages ved 180 eller 200 grader ?

    SvarSlet
  2. Hov det har jeg da glemt at skrive.. Jeg bagte dem ved 175 g. varmluft :-)

    SvarSlet