søndag den 12. august 2012

Kyllingestykker med mojo og bulgursalat.


Beklger stilheden herinde for tiden, men jeg har simpelthen haft så meget om ørene, så har ikke lige rigtig kunne overskue at blogge, men nu begynder det forhåbentlig at gå den rette vej igen :-)

For et par uger siden havde vi besøg af en ven, og jeg lavede dette til aftensmad. Det smagte simpelthen så lækkert. På billedet ses kyllingebryst skåret i tern, og stegt på panden med en god karryblanding, smørstegte brunde champignon , mojosauce og bulgursalat. Jeg vil kun skrive opskriften på bulgursalaten da kyllingen og svampene jo siger sig selv, og mojo saucen er der opskrift på herinde i forvejen :-)

Bulgursalat:

2 dl. groft bulgur
4 dl vand
1 rødløg i tern
1 rød peber i tern
Saften fra ½ citron
2 gode håndfulde bredbladet persille ( hakket)
salt

- Bulguren koges i vandet, og køles herefter af.

- Når bulguren er kold blandes den med resten af ingredienserne og smages til sidst til med salt.

-Der kan bruges lige de grøntsager man ønsker, eller hvad man lige har i køleskabet. Jeg bruger ind imellem også bla.tomat uden kerner, agurk, forårsløg og grøn/gul peber. Tørrede abrikoser i tern er også lækkert at putte i, eller ristede pinjekerner :-)

1 kommentar:

  1. håber at der er kommet mere "ro mellem ørene",og energien igen er til at blogge :-)

    SvarSlet