tirsdag den 28. august 2012

Taco tærte vol. 2


Jeg er i live , hehe... Energien har bare ikke været særlig stor det sidste lange stykke tid, og så har vi egentlig heller ikke fået så meget spændene mad, det meste har været noget jeg har blogget om før, men nu har jeg da et par opskrifter på lager hertil , og forhåbentlig forbliver energien der til at blogge :-)

Vi er KÆMPE fan af taco tærte herhjemme, som jeg også tidligere har blogget om. I dag har jeg så lavet den i en lidt anden version, men stadig med en del af de samme elementer...  Det blev også en rigtig lækker tærte , og klart en version jeg også vil lave igen, bortset fra det skal være med det almindelige taco krydderi, og ikke den stærke som kæresten havde købt med hjem i dag, jeg må jo nok erkende jeg er lidt en kylling hvad angår stærk mad :-) Jeg valgte igen at springe over hvor gærdet var lavest, og brugte en maizena tærtedej, men man kan jo bare lave sin egen ,hvis man hellere vil det ..

Taco tærte vol.2 :

1 pakke maizena tærtedej
500 g. hakket oksekød
1 grøn peber ( i tern)
1 rød peber ( i tern)
1 løg ( hakket)
1 pakke taco krydderi
3 æg
2½ dl. mælk
2 tomater i skiver
Fedtstof

- Lav tærtedejen,  rul den ud, og læg den i et smurt tærtefad. Stik med en gaffel rundt omkring i dejen.

- Svits løg og oksekød i lidt fedtstof i en gryde, når kødet er brunet tilsættes tacekrydderi, og til sidst vendes peberfrugten i.

- Hæld fyldet i tærtedejen.

- Pisk mælk og æg godt sammen, og hæld det over tærten, rør lidt rund så det bliver blandet godt sammen.

- Til sidst lægges tomatskiverne på, og tærten bages i ovnen i 30-45 minutter ved 175 grader varmluft.

1 kommentar:

  1. Den tærte ser rigtig lækker ud - jeg har aldrig prøvet den færdige mel til tærten - kunne måske tænkes den skulle afprøves. Klart du skal fortsætte din blog - har først nu set den.
    Hilsen
    Charlotte

    SvarSlet