mandag den 17. december 2012

Kylling i karry med kokosmælk.


Så kommer der lige endnu en kylling i karry opskrift ;-) Jeg må nok erkende at vi er karry-holikerer her i huset, og blandingen af karry, sprøde grøntsager og saftigt kylling, den er altså bare altid et hit. Jeg brugte bare de grøntsager jeg lige havde , så man kan jo variere det i det uendelige.

Kylling i karry med kokosmælk:

450 g. kyllingebryst skåret i strimler
1 stort rødløg skåret i halve ringe
4 gulerødder skåret i skrå skiver
1 grøn peberfrugt skåret i strimler
1 gul peberfrugt skåret i strimler
Ca. 300 g. champignon skåret i skiver
1 lille dåse kokosmælk
Karry
Salt
Olie

- Olie varmes op i en wok, og kyllingekødet tilsættes. Når kyllingekødet er ved at være hvidt på alle kanter tilsættes den ønskede mængde karry, og der røres godt rundt.

- Løg , champignon og gulerødder tilsættes, og det hele steges i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring.

- Peberfrugt og kokosmælk tilsættes, og der røres godt rundt. Simre i et par minutter.

- Retten smages til sidst til med salt, og er nu klar til servering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar