torsdag den 22. januar 2015

Peberfrugtsovs


I dag har vi fået denne skønne omgang mad, græske frikadeller, græske kartofler, salat, og så peberfrugtsovsen.

Sovsen er lavet ud fra fri fantasi, men blev faktisk ret lækker. Og man kan helt sikkert krydre den efter lyst, den kan den sagtens bære.


Peberfrugtsovs:

1 stor rød peberfrugt ( skåret i små tern)
1 løg ( hakket)
2 fed hvidløg ( skåret i skiver)
2 tsk paprika
2½ dl madlavningsfløde
Olie ( jeg brugte en god olivenolie)
Hvidløgssalt
Vand.

- Hvidløg og løg svitses i lidt olie, og efter et par minutter tilsættes peberfrugten. Lad det svitse ved middel varme i nogle minutter, det må ikke tage farve.

- Paprika hældes i, og der røres godt rundt. Herefter tilsættes fløden,. og der røres igen rundt.

- Lad fløden koge godt ind, gerne så sovsen bliver god tyk.

- Blend sovsen med en stavblender, og tilsæt lidt vand til den ønskede konsistens.

- Smages til med hvidløgssalt og evt. lidt grøntsagsbouillon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar