fredag den 29. juni 2012

Pasta med Kylling, karry og spidskål


Så er jeg igen igen kommet bagud med at blogge , så har en del retter som venter på at blive blogget om..
Det er ikke fordi der er sket det vilde herhjemme, jeg har bare ikke haft tid og overskud til at få blogget.. I morgen skal vi ud og kigge på et muligt feststed til vores bryllup. Vi har egentlig lejet et lokale og bestilt mad, men nu vil vi altså lige undersøge om vi har råd til at vælge en all inklussive løsning i stedet for, på den måde slipper vi nemlig for at lave særlig meget andet end bordkort selv, ellers skal vi bare møde op...
Men hvis vi kan se der ikke er råd til det økonomisk, jamen så holder vi os bare til plan A :-)

Den dag vi fik denne ret, lavede jeg så der var mad til to dage, virkelig skønt bare lige at skulle varme maden dagen efter ind imellem..

Pasta med kylling, karry og spidskål:

1 kylling
500 g. pasta sløjfer
½ liter piskefløde
1 grøn peber ( skåret i små tern)
Ca. ½ spidskål ( snittet fint)
1 bundt forårsløg ( skåret i skiver/ringe)
1 pakke bacon i skiver ( skåret i små tern)
karry, salt


- Steg kyllingen i ovnen ( kan også koges hvis man vil have suppe ud af den også)

- Når kyllingen er kølet lidt af , pilles alt kødet af skroget , og riv det i mindre stykker.. (Jeg brugte de to bryster og det ene lår, hundene fik resten :-) )

- Varm en pande op, og steg baconen næsten helt sprød.. Læg baconen på lidt fedtsugende papir.

- Svits forårsløgene i baconfedtet og tilsæt karry. Las karryèn "brænde af" , og tilsæt fløden og rør godt rundt.. Lad sovsen småsimre i panden under jævnlig omrøring.

- Kog pastaen.

-Når sovsen næsten har den ønskede konsistens , tilsættes peberfrugten og kyllinge kødet.

- Når sovsen har den ønskede konsistens hældes spidskålen og baconen i, og sovsen smages til med salt..

- Til sidst blandes sovsen med den kogte pasta..

4 kommentarer:

  1. I er vilde med pasta! :D
    Har selv lige handlet godt med pasta ind på tilbud, så kom gerne med flere lækre pastaretter :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha.. Ja pasta og karry er klart nogle af favoritterne herhjemme.. Det er jo også forholdsvis billigt, og så er det ofte let at lave pastaretter. Og så mætter det jo også godt..

      Slet
  2. Mmmm, det lyder lækkert. Tak for inspirationen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var da så lidt :-) Er jo kun glad for at folk finder inspiration herinde, var jo derfor jeg startede med at blogge.. Det smager virkelig også godt, og så er det en rigtig smart måde at få brugt noget kål på, og få noget sprødt ind i retten..

      Slet