søndag den 23. september 2012

Laks på porre/gulerodsbundNu er jeg igen kommet bagud herinde, men mon ikke jeg en eller anden dag kommer op og følge helt med igen, hehe.. For et par uger siden fik vi denne skønne ret, og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver laks på den måde, det smagte simpelthen så godt, og man kan jo evt. vælge at servere kartofler , en anden slags pasta eller måske en grøn salat til, jeg brugte bare hvad jeg havde herhjemme, og det var en pose pasta sløjfer.. Jeg er virkelig stor fan af porre, jeg syntes det giver en skøn smag til et hav af retter. Citronen er kun lagt på under tilberedning for at give smag, de blev fjernet inden servering.

Laks på porre/gulerodsbund:

4 stk. fersk laks
1 bundt porre i skiver
3 gulerødder i skiver
½ liter fløde
1 citron i skiver
3 tsk karry
salt
fedtstof

- Karryèn brændes af i lidt fedtstof på en pande, og porrene tilsættes.. Når porrene er svitset tilsættes fløden, lad det simre i ca. 10 minutter.

- Tilsæt gulerødderne og smag til med salt.

- Hæld grøntsagerne i et smurt ovnfastfad , og læg laksestykkerne ovenpå, drys lidt salt på laksen og læg citronskiverne over.

- Smides i ovnen på 175 grader varmluft i 20-25 minutter..


1 kommentar:

  1. Ihh altså hvor er jeg bare helt fuldstændigt forelsket i dit billede at laksen på porrebunden super skønne farver, det er jo sådan rigtig bli' glad i låget mad du har her :D

    SvarSlet