mandag den 24. september 2012

Pasta med champignon, peberfrugt og bacon.


Så kommer der endnu en pastaret, det skal ikke være nogen hemmelighed at vi elsker past herhjemme, og får det mindst et par gange om ugen. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at vi er store fans af fløde , bacon og champignon, så denne ret er jo nærmest perfekt. Det er ikke ligefrem den sundeste ret, men det smager himmelsk. Hvis man ønsker den lidt sundere , kan man jo evt. bruge en af milda varianterne med lav fedtprocent, man ville også fint kunne servere en grøn salat dertil. Jeg skriver opskriften på sovsen, så er det bare at koge den mængde pasta man nu ønsker, vi plejer at bruge en pose skruer til den portion, og så er der til ca. 4 personer, eller til 2 dage hvis man kun er 2 personer.

Pasta med champignon, peberfrugt og bacon:

½ liter piskefløde
2 pk. bacon i tern
3 snackpebre skåret i mindre stykker ( hvis de er store er 2 nok)
1 bk. champignon skåret i kvarte.

- Steg baconen på panden, og tilsæt champignonerne . Når champignonerne er svitset godt af tilsættes fløden.

- Sovsen koges ind til den næsten har den rette tykkelse , og peberfrugten tilsættes. Sovsen småsimre et par minutter.

- Baconen plejer at tilføje nok salt til retten, men smag evt. lige til.

- Til sidst vendes sovsen med den kogte pasta.


1 kommentar:

  1. Denne ret kalder vi her hjemme: Far's spaghetti ;-)

    Elsker blog ,, mega inspirende blog!! Går på kokke skole.. nemlig :b

    http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

    SvarSlet