onsdag den 26. marts 2014

På besøg i Go appetit.


I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at være med i Go appetit . Jeg havde faktisk slet ikke tilmeldt mig programmet, men havde sendt en mail til Claus Holm. Han spurgte så om jeg havde lyst til at komme med i go appetit, for så kunne vi lave mad sammen derinde. Jeg skulle lige synke den og tænke lidt over det, da jeg ikke ligefrem er den største fan af kameraer på nogen som helst måde. Jeg blev dog enig med mig selv om, at det var en unik mulighed, og jeg nok aldrig ville få den igen, så derfor takkede jeg ja, og så var det ellers bare at afvente om man nu hørte fra redaktionen, eller om de ikke var med på legen.

Heldigvis hørte jeg fra redaktionen efter et stykke tid, og så var det ellers at finde en dato hvor det kunne passe ind, det skulle jo være en dag hvor det var Claus der var kokken, da det jo var ham jeg ønskede at lave mad med. Vi blev hurtigt enige om at det skulle være d. 19 marts, og så var det ellers bare at vente på dagen kom, og jeg skulle drage med storbyen.


Men så opstod der jo altså et problem, hvem pokker skulle jeg dog tage med derover ? Det skulle jo altså være en person, som gerne ville på tv, og dem kender jeg altså ikke synderlig mange af, eller det tror jeg i hvert fald ikke. Jeg fortalte så min veninde Natasja om de her mails mellem mig og Claus , og min veninde sagde straks " Jeg tager da gerne med", hvorpå jeg svarede at det skulle hun passe på med at sige, for ellers så fangede bordet altså. Men hun stod fast på hendes udtalelse, og så var den ligesom ikke længere, det var hende der skulle med.
Natasja`s kæreste var så sød at tilbyde at være vores chauffør, så vi slap for at skulle med tog eller bus hele vejen fra det mørke jylland. Det var simpelthen SÅ skønt, og jeg er så glad for han gerne ville det. Bare tanken om alle de timer  tog/bus, er nok til nærmest at udmatte mig. Og vi havde simpelthen den mest hyggelige tur, og kværnede løs hele vejen derover i bilen :-)


Da vi ankom til storbyen var vi i ret god tid, så vi fik også lige snust lidt rundt omkring hovedbanen, og jeg fik købt gaver med hjem til kæresten, jeg så nemlig i vinduet af Hard rock cafe`, at de havde KISS t-shirts og andre ting i limited edition, og altså når man nu har en KÆMPE fan herhjemme, så blev jeg altså nød til at købe noget til ham. Jeg endte med at købe en t-shirt til ham, og så et par hard rock trommestikker ( han er trommeslager) . Og gaverne fald i meget god jord, så det var jo bare super.

Da tiden nærmede sig vendte vi tilbage til hovedbanen, og så var vi en tur i make-uppen, og snakkede med værten og nogle af de andre bag programmet, ja og så selvfølgelig Claus. Og så var det tid til at gå ind i studiet, og lige gå det hele igennem inden vi skulle igang. Og NØJ hvor var jeg bare nervøs, jeg havde simpelthen så meget kvalme, og ja havde allermest lyst til bare at løbe min vej, haha.
Men alle derinde var simpelthen så søde til at berolige, og prøve at få en til at slappe af. Claus fjollede også rundt som en gal, gav mig et par knus, og forsikrede mig om at det hele nok skulle gå.

Natasja`s kæreste var så sød at tage lidt billeder, mens vi var igang med at gennemgå hvad der skulle ske i programmet, så det er der de fleste billeder er fra.

Jeg havde ønsket at vi skulle lave noget med fisk, eller noget asiatisk, og samtidig havde jeg sagt at jeg elskede karry. Og der må man jo altså sige at claus havde ramt plet, det var fisk OG asiatisk vi skulle lave, ja og så var det sørme også med karry. Og det smagte simpelthen så skønt, og er klart en ret jeg skal have lavet herhjemme, og så vil opskriften selvfølgelig også komme på bloggen :-)


På billedet ovenover står Claus og spiller guitar på en pande, hvilket var et af hans tricks, for ligesom at lette stemningen, og det lykkes ret god, og bragte altså bare smil og grin frem.

De første minutter af programmet var klart det værste, der var jeg stadig fuldstændig fyldt af nerver, men da vi så ligesom kom igang med madlavningen, så havde jeg ikke rigtig tid til at tænke over at vi altså var på live tv, og så kørte det egentlig ret fint. Jeg er super glad for at Natasja var med mig, dem som har set programmet ved at det faktisk kun var 2 gang vi så hinanden, men alligevel formår hun simpelthen at give mig en form for ro, jeg føler mig afslappet og godt tilpas i hendes selskab.
Efter kameraerne blev slukket og programmet var slut, rykkede vi ud bagved, hvor vi så spiste maden færdig, og lige kunne sludre lidt. Jeg ville have haft en kogebog med, som jeg så kunne få Claus til at signere, men den jeg ville købe var desværre udsolgt i den lokale boghandel, og jeg havde derfor ikke fået købt en. Det fortalte jeg Claus da vi var ankommet, da jeg havde sagt jeg ville tage en med. Men det var da ikke noget problem, for han havde da 2 kogebøger nede i bilen, så jeg skulle da nok få en kogebog med hjem, og så endda den jeg helst ville have. Natasja var også heldig at få en signeret kogebog med hjem, så vi var altså ret glade. Udover det fik jeg også et forklæde af Claus, og så fik jeg også forklædet jeg havde på i programmet med hjem. Så nu har jeg 2 lækre forklæder herhjemme, hvilket jeg faktisk har manglet rigtig meget.

Alt i alt var det simpelthen en fantastisk dag, og en fantastisk oplevelse. Jeg fortryder overhovedet ikke at have deltaget , og er så glad for jeg udfordrede mig selv og takkede ja. Og selvom du sikkert ikke læser dette Hr. Holm, så vil jeg bare igen takke mange gange for at du gav mig muligheden, det har simpelthen været så fedt, og jeg fik lært noget nyt, og fik ny inspiration med mig hjem.2 kommentarer:

  1. Lyder som en fed og grænseoverskridende oplevelse. SÅ godt gået :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var virkelig også en super fed oplevelse , og da jeg lider af angst var det MEGET grænseoverskridende, men samtidig også en kæmpe yes-oplevelse bagefter. Er så glad for jeg udfordrede mig selv, og sagde ja til at deltage :-)

      Slet