tirsdag den 14. oktober 2014

Bananmuffins med chokolade.


Igår aftes fik jeg hevet disse skønne basser ud af ovnen, havde et par bananer der sang på sidste vers, og så var det jo oplagt at bage banankage. Jeg bruger altid samme opskrift, uanset om det er til muffins eller en stor kage, jeg laver bare dobbeltportion når det er til en springform .

Bananmuffins med chokolade 12 stk:

3 æg
170 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
125 g. hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g. smeltet afkølet smør
2 moste bananer
100 g. hakket mørk chokolade

- Æg, sukker og vanillesukker pisket sammen til en luftig masse.

- Mel og bagepulver vendes i dejen, skiftevis med den smeltede smør.

- Banan og chokolade vendes i dejen.

- Fyldes i muffinsforme, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar