Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
tirsdag den 12. februar 2019
Farseret broccoli
Jeg elsker broccoli , både kogt som tilbehør, i wokretter, tærter osv. Og denne lækre broccoli bombe er helt sikkert også et hit her i huset. Jeg serverede den med hasselbach kartofler og en omgang salat.
Farseret broccoli:
500 g hk svinekød
1 løg ( hakket)
2 gulerødder ( revet)
3 fed hvidløg ( hakket)
2 spsk sød chilisovs
1 tsk salt
1 æg
Havregryn ( dem målte jeg ikke af, men til farsen var samlet)
1 lille hoved broccoli
1 -2 pakker bacon
- Alle ingredienserne til farsen røres godt sammen, og farsen stilles på køl i 30-60 minutter.
- Rens broccolien og kog den i ca. 5 minutter ( broccolien skal være hel) , lad den køle af.
- Når farsen har trukket på køl,pakkes broccolien ind i fars og bacon, og sættes i et ovnfastfad.
- Bages ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Etiketter:
farsretter,
svinekød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar