Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
lørdag den 23. februar 2019
Pølsehorn med hvid hvede
Her i huset elsker vi pølsehorn, både som frokost, en hurtig snack, eller til at have med på udflugt.
Når vi spiser dem herhjemme luner vi dem oftest lige ca. ½ minut i mikroen, så bliver de lune og ligesom friskbagte.
Pølsehorn med hvid hvede ( 32 stk) :
3 dl lun mælk
2 dl tykmælk
50 g gær
50g sukker
1 tsk salt
50 blødt smør
2 æg
1 tsk. bageenzym ( kan undlades)
600 g hvid hvede
300 g almindelig hvedemel
16 pølser skåret i halve
1 sammenpiske æg til pensling
Sesamfrø til drys.
- Gæren røres ud i mælken.
- Tykmælk, æg, salt og sukker tilsættes og røres godt rundt.
- Bageenzymer, smør og mel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
- Sæt dejen til hævning i 45-60 minutter.
- Del dejen i to klumper , og rul dem ud til store cirkler og skæres ud i trekanter.
- De halve pølser rulles i hver sin trekant dej, og sættes på en bageplade beklædt med bagepapir . Jeg brugt 2 plader og 16 pølsehorn på hver.
- Sættes til efterhævning i 30-45 minutter.
- Hornene pensles med sammenpisket æg, og drysses med sesamfrø.
- Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar