torsdag den 12. februar 2015

Kylling i fad


Ja jeg indrømmer altså gerne at jeg er pænt glad for ting der kan passe sig selv i ovnen, mad i fad er et kæmpe hit her i huset. Det smager hammer godt, man kan variere det i det uendelige, og så er det nemt at lave :-)

I aften stod den på kylling i fad, og det smagte hammer godt. Vi fik ris til, det kunne helt sikkert også være lækkert med en god salat .

Kylling i fad:

1 pakke kyllinglårfilet ( købes i bla. rema1000)
200 gram champignon ( skåret i små både)
1 bundt forårsløg ( skåret i skiver)
1 lille dåse majs
1 rød peberfrugt ( i tern)
1 dåse hakkede tomater
1/4 liter madlavningsfløde
1 pakke bacon i tern
Salt
Cajunkrydderi ( man kan bruge lige det krydderi man vil)


- Bacon steges på panden. Det skal ikke blive sprødt, men bare tilberedt. Herefter hældes det i et smurt ovnfastfad

- Champignon steges også på panden, og til sidst tilsættes forårsløg som også lige hurtig svitses af. Det hældes herefter ned i fadet til baconèn .

- Majs, peberfrugt, hakkede tomater og fløde hældes også i fadet, og der krydres med lidt salt, og røres godt rundt.

- Kyllingen krydres godt med cajunkrydderi og lidt salt, og brunes på begge sider. Herefter lægges det ned i fadet. Det gør ikke noget at kyllingen ikke dækkes helt af sovsen.

- Fadet smides nu i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar