fredag den 20. februar 2015

Kyllinglårfilet i grov tomatsovs


Denne ret har vi fået til aften, og den smagte skønt. Den var dejlig let at bikse sammen, og man kan jo putte lige de grøntsager i man har lyst til, eller har på lager :-)

Kyllinglårfilet i grov tomatsovs:

1 pakke kyllinglårfilet ( fåes i bla. rema1000)
2 løg ( skåret i grove både)
1 grøn peberfrugt ( skåret i grove tern)
2 fed hvidløg ( grofthakket)
2 dåser hakkede tomater
Olie
Karry ( jeg brugte indisk karry fra ASA spices )
Salt

- Kyllingen krydres godt med karry og lidt salt. Herefter brunes den godt på begge sider i en gryde med lidt olie.

- Når kyllingen er brunet tages den op.

- Løgene hældes ned i gryden og svitses et par minutter i olien. Jeg tilsatte ikke ekstra olie, men det gør man bare hvis der ikke er nok.

- Hvidløget tilsættes , og der røres godt rundt. Lad det svitse et par minutter. Løg og hvidløg skal ikke tage farve, det skal bare klares.

- Tilsæt de hakkede tomaer, og rør godt rundt. Herefter puttes kyllingen ned i sovsen, og retten småsimre i ca. 30 minutter .

- Tilsæt peberfrugt , og lad det simre i ca. 10 minutter mere.

- Smag til med salt, og retten er nu klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar