søndag den 26. februar 2012

Kokos muffins



Bryder du dig ikke om kokos makroner, så skal du ikke bage disse muffins, for de bliver altså lidt i stil med dem, dog ikke helt.. De smager helt fantastisk, og er nogle min mormor har bagt i al den tid jeg kan huske..
Når de skal bages skal de laves i papirsforme, og det må ikke være dem der er høje, det skal være dem der er lave i det, ellers bliver resultatet ikke ligeså godt..


Kokos muffins (ca. 12 stk) :

2 æg
2 dl. sukker
2 tsk vaniljesukker
125 g smeltet smør eller margarine
3/4 dl. hvedemel
4 dl kokosmel
50 g hakkede hasselnødder
100 g. hakket mørk chokolade

- Pisk sukker og æg sammen til en luftig masse.

- Pisk vaniljesukkeret i .

- Pisk fedtstoffet i skiftevis med mel og kokosmel. Til sidst vendes nødder og chokolade i.

- Kom dejen i papirsforme, og bag dem ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter.

2 kommentarer:

  1. Mums, mon ikke at man kan skifte melet ud med mandelmel? Der er jo ikke meget i, de ser bare rigtig dejlige ud.
    Camilla

    SvarSlet
  2. Der er kun én ting at sige til de kager: MUMS :-)

    SvarSlet