onsdag den 29. februar 2012

Beklager stilheden.. Men lidt godt nyt er der da :-)


Ja jeg beklager altså stilheden på bloggen, men der har været så meget der har skulle ordnes, og nu har jeg fanget en omgang influenza , rent faktisk tror jeg det er mandeinfluenzaen, for syntes godt nok jeg er ynkelig *Gg*

Men lidt gode nyheder har jeg da også, det er nemlig sådan at jeg skal GIFTES!! Det er dog først næste år, nærmere d. 30.03 2013 , som også er påskelørdag :-) Og vi skal giftes i den smukke kirke på billedet, nemlig Tilst kirke, som er den jeg er konfirmeret i, mine brødre er døbt i, og min mormor og morfar, samt mor og stedfar blev viet i ... Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget, det bliver så fantastisk en dag, dagen hvor kæresten og jeg skal give hinanden den ultimative kærligheds erklæring ..

10 kommentarer:

 1. Nej hvor fedt! Stort tillykke ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Det er bare så vildt, troede slet ikke jeg skulle giftes de næste mange år, men ja det skal jeg jo så :-)

   Slet
 2. Stort tillykke med valget. Af såvel datoen for vielsen som for valget af også MIN konfirmationskirke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt, er du også konfirmeret i Tilst kirke? Min familie har boet derude stort set hele mit liv, nogle har lige været væk nogle år, men er så kommer tilbage.. Min mor og mostre er også opvokset derude.. Så det betyder bare SÅ meget for mig at det bliver derude.. Og så er det samme præst som har stået for alt det andet i familien også, så det er jo også stort :-)

   Slet
 3. Tillykke!
  Det er megafestligt :-)

  SvarSlet