Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
tirsdag den 27. september 2011
Endnu en omgang kylling i karry :-)
Ja det kan vist ikke være nogen hemmelighed , at vi ELSKER karry herhjemme :-) Om det så er gryderetter, i sovser, i koteletter i fad, eller noget helt andet, så er det bare et fantastisk krydderi...Igår fik vi så denne skønne ret, og det smagte virkelig godt...
Kylling i karry:
400 g. kyllinge inderfilet ( skåret i mundrette bider)
6 små gulerødder (skåret i skiver)
1 stor porre ( skåret i tynde skiver)
2 små snackpeber ( skåret i kvarte og derefter i tynde strimler)
6 dl vand
2 dl fløde
½ bouillon terning ( hønse)
karry , salt
fedtstof
- Fedtstoffet smeltes i gryden, og den ønskede mængde karry "brændes af" ..
- Kyllingen brunes i karry fedtstoffet.. Og derefter tilsættes gulerødder og porre og svitses med i et par minutter..
- Vandet og bouillon tilsættes, og retten småsimre i 20 minutters tid..
- Fløde og peberfrugt tilsættes, og retten simre ydre 10-15 minutter..
- Til sidst smages retten til med salt.
Etiketter:
Fjerkræ,
gryderetter,
karry
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar