tirsdag den 27. september 2011

Endnu en omgang kylling i karry :-)



Ja det kan vist ikke være nogen hemmelighed , at vi ELSKER karry herhjemme :-) Om det så er gryderetter, i sovser, i koteletter i fad, eller noget helt andet, så er det bare et fantastisk krydderi...Igår fik vi så denne skønne ret, og det smagte virkelig godt...


Kylling i karry:

400 g. kyllinge inderfilet ( skåret i mundrette bider)
6 små gulerødder (skåret i skiver)
1 stor porre ( skåret i tynde skiver)
2 små snackpeber ( skåret i kvarte og derefter i tynde strimler)
6 dl vand
2 dl fløde
½ bouillon terning ( hønse)
karry , salt
fedtstof

- Fedtstoffet smeltes i gryden, og den ønskede mængde karry "brændes af" ..

- Kyllingen brunes i karry fedtstoffet.. Og derefter tilsættes gulerødder og porre og svitses med i et par minutter..

- Vandet og bouillon tilsættes, og retten småsimre i 20 minutters tid..

- Fløde og peberfrugt tilsættes, og retten simre ydre 10-15 minutter..

- Til sidst smages retten til med salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar