Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
mandag den 19. september 2011
Koteletter i fad.
Igår fik vi koteletter i fad med ris, det smager nu altså bare rigtig godt, og man kan variere det i det uendelige.. Igår blev det meget simpelt, med majs, løg, champignon og karry.... Jeg vi elsker jo som sagt karry herhjemme, så kan det sniges i en ret, ja så bliver det altså det :-)
I aften skal vi have aspargessuppe med kødboller, opskriften skal nok komme senere med billede :-)
Koteletter i fad:
500 g. koteletter
1 bk. champignon ( skåret i kvarte)
1 lille dåse majs
2 store løg ( skåret i halve ringe)
2 ds. hakkede tomater
½ l madlavningsfløde
karry, salt
fedtstof
- Fedststof smeltes på en pande, og den ønskede mængde karry brændes kort af, herefter brunes koteletterne i karry-fedstoffet , og krydres med salt..
- Koteletterne lægges i et smurt ovnfast fad.
- Løg og champignon brunes kort af på panden, og hældes over koteletterne, sammen med majs, hk. tomater, og fløde.. Det hele røre lidt sammen, så det hele bliver jævnt fordelt...
- Puttes i en forvarmet ovn v. 175 grader varmluft, og skal have 30-45 min.
Serveres med ris og evt., en blandet salat..
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Umm ja.. en god gammel kendt ret, som bare smager super.. Her laver jeg det med paprika ..
SvarSletHyggehygge
Marianne
Ja man går altså aldrig galt i byen med koteletter i fad, og man kan jo variere det i det uendelige.. Både med krydderier, grønt osv..
SvarSlet