mandag den 19. september 2011

Koteletter i fad.



Igår fik vi koteletter i fad med ris, det smager nu altså bare rigtig godt, og man kan variere det i det uendelige.. Igår blev det meget simpelt, med majs, løg, champignon  og karry.... Jeg vi elsker jo som sagt karry herhjemme, så kan det sniges i en ret, ja så bliver det altså det :-)

I aften skal vi have aspargessuppe med kødboller, opskriften skal nok komme senere med billede :-)

Koteletter i fad:

500 g. koteletter
1 bk. champignon ( skåret i kvarte)
1 lille dåse majs
2 store løg ( skåret i halve ringe)
2 ds. hakkede tomater
½ l madlavningsfløde
karry, salt
fedtstof

- Fedststof smeltes på en pande, og den ønskede mængde karry brændes kort af, herefter brunes koteletterne i karry-fedstoffet , og krydres med salt..

- Koteletterne lægges i et smurt ovnfast fad.

- Løg og champignon brunes kort af på panden, og hældes over koteletterne, sammen med majs, hk. tomater, og fløde.. Det hele røre lidt sammen, så det hele bliver jævnt fordelt...

- Puttes i en forvarmet ovn v. 175 grader varmluft, og skal have 30-45 min.

Serveres med ris og evt., en blandet salat..

2 kommentarer:

  1. Umm ja.. en god gammel kendt ret, som bare smager super.. Her laver jeg det med paprika ..

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Ja man går altså aldrig galt i byen med koteletter i fad, og man kan jo variere det i det uendelige.. Både med krydderier, grønt osv..

    SvarSlet