søndag den 27. november 2011

Blogaward :-)Så har jeg igen været heldig at modtage en blog award :-) Denne gang fra Trine, som har DENNE fine blog :-)

1. Hvorfor begyndte du at blogge?


Jeg havde i et stykke tid kigget med i blogland, og til sidst besluttede jeg mig for at starte min egen blog. Jeg havde slet ikke regnet med at få så mange faste læsere, så det er bare super fedt.. Jeg startede bloggen for at dele mine opskrifter, og nu er det så også blevet til noget kreativt mm ind imellem..


2. Hvilke blogs følger du?


Thevintagehausfrau
Juliarunge
Lækresager

Ja og en del mere, jeg har alle dem jeg fast følger på min blogroll ude i højre side :-)

3. Favorit farve?


Uh den er svær.. Jeg er ret vild med limegrøn, men er også til æblegrøn og pastelfarver.. Mintgrøn og lilla er klart blandt mine favoritter...


4. Favorit film?


Min yndlings film er helt sikker " Livet er smukt" .. Den er simpelthen SÅ fantastisk.. Til jer der ikke har set den, så handler den om en italiensk mand man følger, han møder så denne her kvinde og bliver forelsket , de får et barn, og så kommer tyskerne og invadere dem, og da de er jøder bliver de sat i KZ lejr, hvor man følger deres liv i lejren.. Det er en SÅ fantastisk smuk film, den er både trist, sjov og spændene.. Kan klart anbefales at se den :-)
5. Giv awarden videre:


Laekresager
Ugleunger
Herremark
smoelfine
sallingssysler

1 kommentar: