Ja jeg har vist været lidt sløv til at få oprettet nye indlæg på det sidste, så nu kommer der lige 2 her til aften.. I mandags fik vi denne skønne karrysuppe, og nøøj den smagte godt..
Karry-suppe:
1 kylling
2 liter vand
3 store gulerødder
3 store porre
4 tsk. karry
ca.1½ dl creme fine`
suppehorn
lidt fedtstof.
2 høneboullion terninger
- Kyllingen koges i en stor gryde, sammen med vand,, 3 gulerødder og 1½ porre i ca.2 timer.
- Kyllingen, gulerødder og porre tages op af suppen, og suppen sies.. Kyllingen pilles.
- Den sidste 1½ porre skæres i strimler.
- Lidt fedtstof puttes i en gryde, og karryèn " brændes af" ..,De strimlede porre tilsættes og svitses lige 1 minuts tid. Kyllinge suppen hældes over, og boullion terningerne tilsættes.. Suppen skal stå og små simre i ca. ½ time.
- creme fine` tilsættes
- Den ønskede mængde suppehorn tilsættes sammen med kyllinge kødet, og suppen koger det antal minutter suppehornene kræver..
- Smages til med salt og peber.
- Serveres med flute..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar