fredag den 4. marts 2011

Karry suppe med kylling..

Ja jeg har vist været lidt sløv til at få oprettet nye indlæg på det sidste, så nu kommer der lige 2 her til aften.. I mandags fik vi denne skønne karrysuppe, og nøøj den smagte godt..

Karry-suppe:

1 kylling
2 liter vand
3 store gulerødder
3 store porre
4 tsk. karry
ca.1½ dl creme fine`
suppehorn
lidt fedtstof.
2 høneboullion terninger

- Kyllingen koges i en stor gryde, sammen med vand,, 3 gulerødder og 1½ porre i ca.2 timer.

- Kyllingen, gulerødder og porre tages op af suppen, og suppen sies.. Kyllingen pilles.

- Den sidste 1½ porre skæres i strimler.

- Lidt fedtstof puttes i en gryde, og karryèn " brændes af" ..,De strimlede porre tilsættes og svitses lige 1 minuts tid. Kyllinge suppen hældes over, og boullion terningerne tilsættes.. Suppen skal stå og små simre i ca. ½ time.

- creme fine` tilsættes

- Den ønskede mængde suppehorn tilsættes sammen med kyllinge kødet, og suppen koger det antal minutter suppehornene kræver..

- Smages til med salt og peber.

- Serveres med flute..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar