lørdag den 5. marts 2011

Laks med porre, gurkemeje og fløde..


I ag har vi haft mine brødre med ude og spise frokost og i biffen, så aftensmaden skulle være let at lave, og heller ikke ligge for tungt i maven.. Vi besluttede derfor at vi skulle have fisk, og jeg kom s på denne ide`, som godt nok blev vellykket.. Elsker simpelhen bare, når ens eksperimenter ender som noget super lækkert..

Laks med porre , gurkemeje og fløde:

4 stykker laks ( vi brugte bare de der frsne lakse portioner)
2 store porre i skiver
½ liter madlavningsfløde
3 tsk gurkemeje
salt

- Porre skiverne ligges i bunden af et smurt fad, og der drysses 1½ tsk gurkemeje ud over, og hældes lidt fløde over.

- Laksen ligges ovenpå, og der drysses igen med 1½ tsk gurkemeje. Der drysses også lidt salt på, og den sidste fløde hældes ud over.

- Bages i ovnen ved 175 grader varmluft, i ca. 25 min.

Serveres med frisk pasta og salat...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar