Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
tirsdag den 24. maj 2011
Frisk pasta med karry, løg, peberfrugt og hønsekød..
Herhjemme er en af vores favoritter denne ret, hvis vi en dag skal have noget let.. Den tager ingen tid at lave, og smager virkelig himmelsk... Blitzen på kameraet fik desværre retten til at se "bleg" ud, den har en rigtig fin gul farve :-)
Pasta med karry, peberfrugt, løg og hønsekød :
1 pakke frisk pasta
1 grøn peberfrugt ( i små tern)
1 løg ( hakket)
Hønsekød i tern´( købes på frost.. Kylling kan også sagtens bruges)
Karry & salt
½ - 1/4 l fløde
Lidt margarine
- Margarinen smeltes i en gryde, og karryen "brændes af" .. Derefter svitses løgene , og grøn peber, fløde og hønsekød tilsættes...
- Sovsen små simre i ca. 10 minutter, og smages til.. Derefter blandes den med den kogte pasta.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar