tirsdag den 24. maj 2011

Frisk pasta med karry, løg, peberfrugt og hønsekød..


Herhjemme er en af vores favoritter denne ret, hvis vi en dag skal have noget let.. Den tager ingen tid at lave, og smager virkelig himmelsk... Blitzen på kameraet fik desværre retten til at se "bleg" ud, den har en rigtig fin gul farve :-)


Pasta med karry, peberfrugt, løg og hønsekød :

1 pakke frisk pasta
1 grøn peberfrugt ( i små tern)
1 løg ( hakket)
Hønsekød i tern´( købes på frost.. Kylling kan også sagtens bruges)
Karry & salt
½ - 1/4 l fløde
Lidt margarine

- Margarinen smeltes i en gryde, og karryen "brændes af" .. Derefter svitses løgene , og grøn peber, fløde og hønsekød tilsættes...

- Sovsen små simre i ca. 10 minutter, og smages til.. Derefter blandes den med den kogte pasta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar