Tomatsalat er bare lavet af tomater, rødløg og frisk basilikum.. Vi er ikke til olie/eddieke dressing, så vi spiser det uden .. Noget af opskriften vil altså bare være en slat af det, og en slat af det, da jeg ikke målte op :-)
Kyllingefrikadeller:
400 g. hakket kyllinge kød
1 lille finthakket rødløg
2 fintsnittet forårslåg ( skåret i tynde skiver)
en god slat sød chilisovs
ca. en håndfuld havregryn
1 æg
en slat mel
1 tsk. salt
en slat tørret estragon
Det hele røres sammen i en skål, og dellerne steges på panden..
Tomatpesto:
75 g. soltørrede tomater i olie
40 g. pinjekerner
½ tsk fint salt
2 fed hvidløg
50 g. friskrevet parmesanost
1½-2 dl god olivenolie
Pinjekernerne og saltet ristes sammen på en tør pande.. Derefter blendes alle ingredienserne sammen til en jævn masse.. Jeg brugte min minihakker... Jeg ved ikke præcis hvor meget olie jeg puttede i, for jeg tog den bare på slump.. Men jeg tilsatte, til jeg syntes det havde en passende konsistens..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar