onsdag den 25. maj 2011

Kransekage konfekt..


Jeg har en masse marcipan herhjemme fra påsken, og havde gået og overvejet hvad jeg skulle lave af det.. Jeg skal helt sikkert lave nogle flere jordbær tærter, men der er jo altså til 5 tærter i en rulle, så måtte lige finde på noget andet.. Så kom jeg i tanke om jeg mange gange har overvejet at lave kransekage, så nu skulle det prøves, og mums de er blevet gode..

Kransekage konfekt:

500 g marcipan
250 gram sukker
110 g. æggehvide
overtræks chokolade til bunden
cocktail bær, nødder osv til pynt..

Marcipan, sukker og æggevide æltes godt sammen, til det er en jævn masse... Derefter puttes massen i en sprøjtepose med en stor tyl, man også bruger til frosting på cupcakes... Har man ikke sådan en tyl, kan man også bare bruge en alm.frysepose, og klippe hul deri, og bare lave alm. runde kransekage konfekt stykker...

Konfektstykkerne pyntes med hvad man nu syntes, og bages i ovnen ved 200 grader til de er gyldne.. Husk at hav en ekstra plade under pladen med konfekten, så bunden ikke bliver sort..

Når de af afkølede, pensles de med smeltet chokolade...

4 kommentarer:

 1. Ej, hvor ser de lækre ud! :D

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De smagte simpelthen også super lækkert. De kan klart anbefales :-)

  SvarSlet
 3. De smager rigtig godt, men jeg ville mindske sukkermængden. De er meget, meget søde!

  Men jeg er sikker på at de alligevel kommer til at bringe stor lykke nytårsaften:-)

  SvarSlet
 4. Natasja : Det er jo helt sikkert en smagssag, vi syntes de er fantastiske, og det har dem vi har lavet dem til også syntes.. Men vi er jo allesammen forskellige :-) Jeg justere f.eks også i sukkermængden på bla. Mette blosmterbergs marmelade, da den er ekstrem sød..

  SvarSlet