mandag den 12. december 2011

Bounty ..
Jaja, jeg er i live endnu, har simpelthen haft så meget om ørene, og har derfor ikke lige været så god til at få opdateret bloggen, men nu er jeg her igen :-)

Den anden dag da jeg sag og læste rundt omkring på forskellige blogs , fandt jeg denne opskrift hos Hende her , og den var jeg med det samme klar over jeg måtte prøve... Min kæreste er ret vild med bounty, og man vil jo gerne glæde kæresten med lidt lækkert... Han har nu smagt dem, og hans kommentar var: De smager af bounty, bare lidt bedre... Så det har da helt sikkert været et hit :-) Jeg har ikke selv smagt dem endnu, men mon ikke det snart sker..

Opskriften er simpelthen noget så simpel, at det da umuligt kan gå galt for nogen..

Bounty:

1 dåse kondenseret mælk
300 g. kokosmel
Chokolade til overtræk. ( her kan du jo vælge lige den chokolade du bedst kan lide)

- Kokos og den kondenseret mælk røres sammen, og formes til små barer . Stille på en tallerken( et fad, og kommes i køleskabet i et par timer... Herefter er de nu klar til at blive dyppet i chokolade..

- Jeg har tænkt mig at komme dem i en plastikbøtte, og så på køl sammen med alt det andet konfekt :-)

4 kommentarer:

 1. Det ser da umiddelbart også rimelig sundt ud?! For så vidt jeg ved er kokosmel da ikke usundt.. og der erjo ikke noget fedtstof i. Og en smule chokolade har jo aldrig skadet nogen.. så nam nam! Den MÅ prøves!!

  SvarSlet
 2. De ser gode ud og lyder jo megasunde. Jeg har også lavet nogle, men de er i hvert fald ikke sunde, der er både kokosolie, sukker og smør i. kunne godt tænke mig at prøve din udgave :-)

  Knus fra Henriette

  SvarSlet
 3. Prøv med kolde kogte mosede kartofler, kokosmel og flormelis - man tror det er løgn, men det virker

  Mener det er

  100 gr kartofler
  150 flormelis
  175 kokos

  SvarSlet
 4. Årh, de ser bare super gode ud :)

  SvarSlet