mandag den 30. maj 2011

Fedtfattig kylling i karry.



Igår fik vi denne skønne omgang kylling i karry til aften, og i dag skal vi have resterne... Vi elsker karry herhjemme, så dette er en af de ting vi får igen og igen, dog med lidt ændringer ind imellem...

Kylling i karry:

4 stk. kyllinge bryst ( skåret i tern)
3 gulerødder i skiver
300 g. champignon skåret i kvarte
1 pakke minimajs ( hver majs deles i 3)
2 små røde peberfrugter ( eller 1 stor)
1 stort løg ( hakket)
Karry efter behov
1 liter vand
3 stk. chef de fond med kylling ( alm. boullion terninger kan også bruges)
lidt margarine
Salt
Jævning

- Lidt margarine smeltes i en stor gryde, og kylling og karry hældes i og svitses et par minutter, derefter puttes løgende i...

- Grøntsagerne tilsættes, og det hele røres godt sammen.

- Vand og chef de fond tilsættes, og retten skal så bare stå og småsimre i 30-45 minutter.

- Retten jævnes og smages til med salt, og serveres herefter med ris..

4 kommentarer:

  1. Orrrrh, det lyder SÅ lækkert. Vi er total kylling og karry fanatikere herhjemme. Den skal så absolut afprøves den opskrift. At den er fedtfattig gør det jo bare EKSTRA godt :D

    SvarSlet
  2. Den kan virkelig også anbefales Kristine, det smager simpelthen himmelsk... Og ja, det er jo bare bonus at det er fedtfattig..

    SvarSlet
  3. Fantastisk ret!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre, jeg har jo altså en forkærlighed for karry, og vi får alle mulige afskygninger af kylling i karry, og denne her er en af dem vi får igen og igen..

      Slet