tirsdag den 16. august 2011

Pastafad



Igår fik vi denne skønne ret.. Det er en af de ting vi får igen og igen herhjemme, det er dog forskelligt fra gang til gang, hvilke grøntsager der er i, ligesom kødet også kan variere.. Denne gang var det med ærter, løg, broccoli , grøn peber, skinketern og bacon... Det smager super godt, og er dejlig let at lave :-) Vi har altid til 2 dage i sådan en portion , denne gang bliver resterne dog brugt til kærestens madpakke i dag og i morgen :-)

Pastafad:

1 broccoli
1 stor grøn peber ( skåret i tern)
ca. ½ pose ærter
ca. ½ pose pastaskruer ( kogte )
1 pakke skinketern
1 pakke bacon i tern
1 pose reven ost
4-5 dl madlavningsfløde

- Baconèn steges gylden på panden , derefter vendes løgene lige i bacon fedtet til de er klare.

- Broccolièn deles i små buketter og koges i vand i et par minutter..

- Et ovnfast fad smøres med lidt olie, og alle ingredienserne pånær osten hældes i, og blandes godt sammen.. Til sidst drysses osten ud over.

- Bages i ovnen ved 175 grader varmluft i 25-30 min.


3 kommentarer:

  1. Den skal da lige prøves af en dag der skal laves hurtig aftensmad :) Ikke så vild med pakkerne med skinketern, men rester kan jo også bruges....

    SvarSlet
  2. Ja man kan jo putte alt muligt i.. En rest kylling fra dagen før, er f.eks også super lækkert.. Og det er nemlig super let at lave.. Man kan jo også putte forskellige krydderier i, for at variere lidt i smagen på den måde..

    SvarSlet
  3. Skal pastaen slet ikke koges inden? Det lyder nemlig super lækkert og skal helt sikkert prøves.

    SvarSlet