Ja som i kan se på billedet, var maden ret varm *Gg* . Men her til aften fik vi denne lækre omgang kylling i karry, så vil da lige dele opskriften med jer..
Kylling i karry:
4-500 g. kyllingebryst i tern
1 pk. bacon i tern
1 rød peberfrugt
4 små tykke gulerødder
2 små løg eller 1 stort
7,5 dl vand
1 grøntsagsbouillion terning
1 tsk. salt
4 tsk. karry
Jævner ( jeg bruger maizena hvid sovsejævner)
fedtstof til stegning ( jeg bruger flydende stegemargarine)
Denne gang kom jeg en sjat fløde i, som jeg havde i køleskabet, men oftest får vi altså retten uden fløde.
- Hak løg groft, skræl gulerødderne og skær dem i tern eller halve skiver. Skær peberfrugten i mellemstore tern, og skær kyllinge brystet i tern.
- Hæld en god sjat fedtstof i en gryde, og når det er smeltet og klar, "brændes" karryen af deri. Løg tilsættes, og det står og små simre let..Herefter tilsættes gulerødder, vand og bouilion..
- Kyllingen svitses på en pande, til den er hvid på alle kanter og sider, og hældes derefter ned i karrysovsen. Baconèn steges også let på panden, til den bliver fast i det, og hældes også i karrysovsen..
- Hvis man putter fløde i, hældes det også i, og retten skal stå og småkoge i ca.20 min..
- Sovsen jævnes, og smages til med salt ( også peber hvis du ønsker dette) ..
- Serveres med kogte ris...
Den her tror opskrift tror jeg faktisk, at jeg vil eksperimentere med i næste uge - det lyder jo bare så nemt! Tak for tippet, Rikke :))
SvarSletDen er også super let, og det smager bare SÅ godt.. Og man kan jo pute de grøntsager i, man har liggende, eller lige selv syntes smager godt..
SvarSlet