tirsdag den 22. februar 2011

Pasta med grøn peber, tomat, bacon og løg .

Min kæreste øver med hans band 2 gange om ugen, så de dage skal maden helst være let, da vi skal spise sent.. Så i aften fik vi en af vores yndlings pastaretter, som jeg selv har fundet på, efter lidt inspiration, fra en pastaret min elskede mormor laver...

Pasta med tomat, grøn peber, bacon og løg :

1 stort løg
1 grøn peber
8 tomater
1 pakke bacon i tern
Spaghetti ( frisk pasta kan også bruges)

- Løg hakkes fint, og peberfrugten skæres ud i små tern..

- Der laves et kruds i tomat skindet , og tomaterne puttes i en gryde kogende vand, og er deri i ca. 1 minut.

- Gryden med tomater stille i vasken, og der hældes koldt vand over, og skindet pilles af. Tomaterne skæres i tern.

- Lidt fedtstof smeltes på en pande, og løg svitses hurtigt, derefter puttes baconèn i. Det skal stå og stege til baconèn er blevet fast, men inden den bliver gylden..

- Peberfrugt og tomater tilsættes. Og retten skal derefter stå og små simre i ca. 30 minutter.

- Sovsen blandes med spaghettien, og serveres evt. med et drys hakket persille ovenpå, og flute til..

Jeg putter ikke salt i retten, da baconèn tilføjer rigelig salt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar