fredag den 30. december 2011

Frisk pasta med champignon , fløde og kylling.


Her den anden aften fik vi denne skønne ret, det smagte simpelthen SÅ godt, og er bestemt noget jeg vil lave igen..  Jeg havde nogle champignon der skulle bruges, og havde lyst til frisk pasta, så bestemte mig hurtigt for hvad jeg ville lave.. Retten blev så skøn og cremet, og kæresten var også helt vild med det..

Pasta med champignon , fløde og kylling:

400 g. kyllinge inderfilet
200 g. champignon i skiver
½ l piskefløde
salt
Frisk pasta

- Champignonerne steges på en varm tør pande , når de er svundet ind og har fået lidt kulør tilsættes fløden og lidt salt..  Sovsen skal nu have lov til at stå og koge ind og blive cremet og lækker.. Jeg rørte jævnligt i det, og slukkede så for blusset da det havde den rette tykkelse..

- Imens fløden koger ind, steges kyllingen på en anden pande, så den er klar til at blande i..

- Når sovsen har den ønskede tykkelse, smages den til med salt, og til sidst vendes pasta, kylling og sovs sammen.

3 kommentarer:

  1. Bacon smager også ekstremt lækkert i! :-)

    / universbys.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Mmmmh det ser lækkert ud ;0)

    SvarSlet
  3. Lækker, lækker ret - som også jeg elsker.

    Hvis du også tilsætter:
    Løg
    Bacon
    Asparges
    Forårsløg

    Så bliver den intet mindre end helt fantastisk!!! :-) Og så ost på til slut.

    SvarSlet