fredag den 20. januar 2012

Gryderet med enebær og laurbær


I dag er kæresten ikke hjemme, eller det vil sige han kommer hjem engang sent i aften.. Men derfor skulle jeg jo have noget at spise alligevel.. Ofte når kæresten ikke er hjemme, plejer jeg bare at spise en rugbrød eller noget, men i dag blev der lavet mad, så har vi også til i morgen, og kæresten kan få noget noget når han kommer hjem..

Gryderet med enebær og laurbær:

700 g. oksekød i tern ( jeg brugte gullash kød)
2 løg i grove tern
5 gulerødder i skiver
400 g. champignon i kvarte
2 liter vand
1 fond du chef beef ( alm. bouillon kan også bruges)
2 laurbærblade
12 enebær
3 dl piskefløde
200 g. bacon i tern
jævning
salt
evt. lidt kulør
lidt fedtstof

- Løg , bacon og oksekød brunes i lidt fedtstof.... Champignon tilsættes og svitses med..

- Vand, bouillon , enebær og laurbær tilsættes , og retten småsimre i 45 minutters tid..

- Fløde og gulerødder tilsættes , og retten småsimre igen i 30-45 minutter..

- Til sidst fiskes laurbærblade og enebær op, og retten jævnes, smages til, og tilsættes evt. lidt kulør.

- Serveres med kartoffelmos :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar