Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
fredag den 20. januar 2012
Gryderet med enebær og laurbær
I dag er kæresten ikke hjemme, eller det vil sige han kommer hjem engang sent i aften.. Men derfor skulle jeg jo have noget at spise alligevel.. Ofte når kæresten ikke er hjemme, plejer jeg bare at spise en rugbrød eller noget, men i dag blev der lavet mad, så har vi også til i morgen, og kæresten kan få noget noget når han kommer hjem..
Gryderet med enebær og laurbær:
700 g. oksekød i tern ( jeg brugte gullash kød)
2 løg i grove tern
5 gulerødder i skiver
400 g. champignon i kvarte
2 liter vand
1 fond du chef beef ( alm. bouillon kan også bruges)
2 laurbærblade
12 enebær
3 dl piskefløde
200 g. bacon i tern
jævning
salt
evt. lidt kulør
lidt fedtstof
- Løg , bacon og oksekød brunes i lidt fedtstof.... Champignon tilsættes og svitses med..
- Vand, bouillon , enebær og laurbær tilsættes , og retten småsimre i 45 minutters tid..
- Fløde og gulerødder tilsættes , og retten småsimre igen i 30-45 minutter..
- Til sidst fiskes laurbærblade og enebær op, og retten jævnes, smages til, og tilsættes evt. lidt kulør.
- Serveres med kartoffelmos :-)
Etiketter:
gryderetter,
Oksekød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar