onsdag den 11. januar 2012

Skønne fødselsdagsgaver fra kæresten :-)


Hip hip hurra, trut trut og faldera , i dag er det min fødselsdag :-) Jeg havde glædet mig til at blive vækket med morgenmad og gaver, men nej sådan skulle det ikke gå, jeg vågnede nemlig samme tid som kæresten.. Jeg lå så på sofaen som et utålmodigt lille barn, mens han luftede hunde , hentede rundstykker og morgenkager, og dækkede bord.. Men SÅ var det også tid til gaver og morgenmad :-)

Jeg fik de 3 gaver i kan se på billedet, en lille hoptimist, en kogebog af Anne hjernøe , og en cupcake kogebog med tilhørende silikone forme :-) Det er super gode gaver, og jeg er rigtig glad for dem .. I aften skal kæresten og jeg hygge med god mad, og ellers skal der bare slappes af..  Jeg skal først fejres af familie og svigerfamilie på lørdag, hvor jeg har inviteret til kaffe og kage ..

6 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen, sikke nogle skønne gaver! :-)

  majajordal.blogspot.com

  - maja

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen. det var dejlig sød forkælelse (Annes julekalender er rigtig god) Hav en dejlig forkælet aften :)

  SvarSlet
 3. stort tillykke med fødselsdagen, lækre gaver

  SvarSlet
 4. Tillykke med dagen :) sikke nogle fine gaver. Jeg håber du har haft en god dag..
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 5. Det ser fint ud. Så er der ihvertfald nok af opskrifter og tage fat i det næste stykke tid. Håber du får en skøn fødselsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tillykke - håber du blev fejret på behørigvis igår, den er rigtig sød den hoptimist... Glæder mig til at læse om udfaldet af de andre to gaver ;-)

   Slet