tirsdag den 10. januar 2012

Kalkunbryst med honning og bacon


Når vi får kalkunbryst er det ALTID på den her måde, det smager simpelthen SÅ godt , og man får et lækkert saftigt kalkunbryst , i stedet for et tørt og kedeligt et... Det er ganske simpelt at lave, og der skal ganske få ingredienser til..

Jeg vil ikke skrive en som sådan opskrift da det er så simpelt... Man smøre ganske enkelt kalkunbrystet med honning, drysser timian over, og dækker det med bacon...

Og så i ovnen ved 175 grader varmluft, tiden kommer jo lidt an på størrelsen, men ca. 1 times tid skal det have..

Der er jo et ocean af muligheder for, hvad man kan servere dertil.. Alt fra forskellige salater, pastaretter, kartoffelretter osv..

1 kommentar:

  1. Inspireret af dig prøvede jeg dit "bryst" af i går aftes - og succes! Det blev virkelig fantastisk velsmagende og saftigt. Tusind tak for at redde familiens aftensmad :-)

    SvarSlet