tirsdag den 8. maj 2012

Frisk pasta med grøntsags/fløde sovs.


Ja som nævnt tidligere, så er jeg altså bagud med indlæg, så der kommer nok flere om dagen ind imellem , skal jo have dem skrevet ned, inden jeg glemmer hvad jeg puttede i :-)

Den anden aften fik vi denne skønne pasta ret, og så med marineret skinke mignon til, det smagte rigtig skønt, og kunne sagtens forstille mig pastaretten med enten kylling eller bacon i, eller bare som en vegetarret med lidt flere grøntsager i, evt. med en salat til. den blev rigtig skøn og cremet, og grøntsagerne havde stadig lidt bid, hvilket jeg bedst kan lide, men det kan man jo gøre som man nu helst vil have, så er det jo bare at putte dem i noget før..

Frisk pasta med grøntsags/fløde sovs:

500 gram frisk pasta ( jeg brugte spinat versionen)
2½ dl. fløde
6 store tomater
1 løg i tern
champignon i skiver ( jeg brugte ca. ½ bakke)
1 gul peberfrugt i tern
1 bundt forårsløg i skiver
salt
olivenolie

- Skær tomaterne over i halve, og fjern kernerne. Skær derefter tomaterne ud i tern.

- Svits løgene lidt i olien til de er klare, tilsæt herefter tomaterne.. Lad tomaterne og løget simre til de er møre , og mos dem derefter let med en spatel..

- Svits champignonerne på en anden tør pande. Tilsæt nu champignon , peberfrugt, forårsløg og fløde, og lad sovsen småsimre i 5-10 minutter.

- Smag til sidst til med salt, og vend sovsen med den kogte pasta...

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud. Måske skulle det være vores aftensmad i morgen, de fleste ingredienser en allerede i køleskabet (minus forårsløg, fløde og pasta). Men jeg skal alligevel købe et par andre småting i morgen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte også virkelig lækkert, klart noget jeg vil lave igen. Og man kan jo variere det med de grøntsager man bedst kan lide, eller lige har i køleskabet :-)

      Slet