mandag den 14. maj 2012

Spaghetti med tomat/hvidløgs/chili sovs, og stegte tigerrejer.


Nu er jeg igen kommet bagud med indlæg, men sådan skal det nok bare være :-) Vi er ret glade for rejer her i huset, og i sidste uge fik vi så denne skønne ret. Det er nok den bedste tomatsovs jeg nognsinde har lavet, den blev simpelthen så lækker, og fik den helt rette konsistens efter min mening.. Tigerrejerne blev bare stegt på grillpanden, og så "drysset" over pastaen til sidst..

Tomat/hvidløgs/chili sovs :

1 ds. hakkede tomater
1 hakket løg
1 finthakket rød chili
3 fed hvidløg ( finthakket eller presset)
oregano, salt , sukker
Olivenolie

- Løgene svitses i lidt olivenolie til de er klare, chilien og hvidløg tilsættes og svitses med 1 minuts tid, inden tomaterne kommes i.

- Sovsen småsimre i 20-25 minutter, og der kommes oregano, salt og lidt sukker i. Der skal kun meget lidt sukker i, vil tror jeg brugte 1 tsk.

- Sovsen småsimre indtil tomaterne kan moses ud med skeen.. Når tomaterne er most ud, og sovsen er færdig, vendes den med kogt spaghetti, og er nu klar til servering.. Man kan sagtens spise den uden kød, det gjorde jeg dagen efter.. Men man kan jo også lave det med lidt stegt bacon, en kødrest man har, eller hvad man lige har lyst til.. Er klart en tomatsovs jeg skal lave igen..

2 kommentarer:

  1. Uh, det er en ret lige efter min smag - pasta og tigerrejer, så bliver det ikke meget bedre!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte virkelig også lækkert.. Er helt sikkert en ret jeg skal lave igen.. Vi elsker også tigerrejer ekstrem meget her i huset :-) Og ja pasta gør man bare aldrig galt i byen med:-)

      Slet