lørdag den 22. oktober 2011

Årets første portion konfekt :-)
Sådan så konfekten ud da den var pakket og klar til at blive foræret væk :-) Vi har i dag været til fødselsdag ved min fars kæreste, og vores gave var en fin kurv med forskellige ting i.. Jeg havde bla. købt nogle lysestager, nogle lys, og nogle servietter.. Jeg havde også puttet et glas hjemmelavet marmelade i, og så det her skønne konfekt...

Inden konfekten blev pyntet så den således ud :


Marcipan brødene er bare ren  marcipan , de lyse kugler er marcipan med nougat inden i , og de fine blommefarvede er skovbær marcipanen jeg har været så heldig at få fra Odense marcipan, inden det er kommet i handlen, der er også kommet nougat inde i dem..


De lyse kugler blev dyppet i hvid chokolade, og derefter rullet i hakkede usaltede pistacie nødder.. Derefter puttede jeg noget lyserød pulverfarve i chokolade, og overtrak så marcipanbrødene og pyntede med valnødder... Til sidst blev skovbær kuglerne dyppet i den lyserøde chokolade, og derefter rullet i kokos..

Jeg tror jeg vil lave noget i samme stil, når jule-konfekten skal laves om en måneds tid... Min fars kæreste blev super glad for gavekurven, og var imponeret over konfekten.. Det er jo altid rart at give gaver, og se andres glæde ved dem, og når noget hjemmelavet så også bliver rost, så varmer det da lige ekstra meget..


6 kommentarer:

 1. Fin blog du har dig her :-) Jeg er netop blevet fast læser, og jeg ser frem til at følge med på din blog fremover.
  God lørdag aften.
  Mvh. Sofie http://filosliv.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Mange tak skal du have :-) Altid skønt med nye faste læsere :-) Vil da lige kigge forbi din blog.. Du må have en god søndag :-)

  Mvh. Rikke

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud.. Og hvorfor .. ? "må" man kun lave konfekt til jul.... :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Marianne: Det må man vel heller ikke *GG* Her er det bare kun noget der bliver lavet til jul :-)

  SvarSlet
 5. Det ser lækkert ud. Jeg er især spændt på at prøve den der skovbærmarcipan, jeg har nemlig læst om den i en Odense kogebog jeg lige har købt. Er den god eller lidt syntetisk i det?

  SvarSlet
 6. Den er faktisk overraskende god.. Jeg frygtede nemlig også den var meget syntestisk i smagen, men syntes faktisk den var meget frugt agtig, og så med undertoner af den alm. marcipan...

  SvarSlet