søndag den 9. oktober 2011

Steaks af oksefiletÅh se lige den tallerken fyldt med bøffer, MUMS.... Vi havde købt en oksefilet på tilbud, og jeg besluttede med det samme den skulle skæres ud til lækre bøffer.. Der blev 14 hele bøffer, og så lidt småtterier ved siden af, så der er jo mad til mange dage, når man kun er 2 personer, så nu ligger resten pakket i fryseposer i fryseren, og venter på vi igen skal smovse :-)

Det var simpelthen de lækreste møre bøffer vi fik ud af det, åh det var en fryd for kødelskere som os.. Til bøfferne fik vi bagte kartofler med hvidløgssmør, whiskeysovs og salat... Vi var så mætte vi nærmest kunne rulle væk fra spisebordet *Gg*

3 kommentarer:

 1. Hej

  Hvor er det dejligt at du vil være med i min Blogleg - Craft it forward. Kan du ikke sende din adresse på camilla.kolling@gmail.com

  Knus Camilla

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. Det var da en pænt stor portion bøffer du fik ud af den steg - ideen er hermed gemt, for det lyder da som en billigere måde at score lækre, møre bøffer på:-)

  SvarSlet
 3. Latascha: Ja det er meget billigere... Man skal jo ofte smide min. 100 kroner for 2 gode bøffer.. Og vi købte oksefiletèn på tilbud til 299.- og der var vist 2,2 kg.

  Så smed jeg jo bare dem vi ikke brugte i fryseposer, og så i fryseren, så har vi gode bøffer til de næste par gange det er på menuen.

  SvarSlet