Jeg elsker at bruge tid i køkkenet, både med nye opskrifter, eksperimenter og gamle "hits"... Jeg vil prøve at få lagt så mange opskrifter og billeder op som muligt, så der kan være noget inspiration..
søndag den 9. oktober 2011
Skinkestang.
Endnu et indlæg om noget vi fik i sidste uge... Det er en opskrift jeg har brugt mange gange, og en ret jeg har fået i min familie siden jeg var barn.. Men alligevel fik jeg lavet den, så den mislykkedes lidt *Gg* Som i kan se på billedet valgte butterdejen at "dele sig" , tror det er fordi jeg ikke fik rullet det tyndt nok ud, og så skulle jeg nok heller ikke have lavet samlingen i bunden.. Men hvad, det smagte jo fint og som det skulle alligevel *Gg*
Skinkestang:
1 pakke butterdej ( frost) ( husk at tage den ud fra fryseren, så det tør op)
1 pakke skinketern
200 g champignon ( skåret i skiver)
2 spsk sennep
1 bundt puløg ( hakket)
150 g. flødeost natural
- Champignonerne steges på en tør pande, så det mest væske forsvinder..
- Flødeost, sennep, puløg, skinketern og champignoner blandes sammen.
- Butterdejen rulles ud til en stor plade, og fyldet lægges på midten..
- Dejen samles, og stangen lægges på en bageplade og pensles med sammenpiske æg.
- Bages i 30-45 min ved 175 grader varmluft..
Man kan evt. også flette butterdejen , hvis man vil have den ser lidt pænere ud..
Serveres med en god blandet salat..
Etiketter:
svinekød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar