søndag den 8. januar 2012

Kylling og grøntsager i karry/kokos sovs..



Ja så kommer der lige endnu en opskrift med kylling i karry, dem er der jo heller ikke så mange af i forvejen *Gg*

Men som det nok er gået op for jer der læser fast med, så ELSKER vi kylling i karry her i huset, jeg prøver dog at variere det lidt fra gang til gang, så det ikke altid er det samme.. Den anden dag fik vi så denne version, og det smagte skønt...


Kylling og grøntsager i karry(kokos sovs :

500 g. kylling ( bryst eller inderfilet i tern)
1½ peberfrugt i strimler
100 g champignon i skiver
2 små porre i skiver
1 stor dåse kokosmælk
karry og salt.
Lidt fedststof

- Smelt lidt fedtstof på panden, og "brænd" karryen af heri..

- Tilsæt kyllingekødet og brun det godt af...

- Tilsæt champignon og porre og brun et par minutter...

- Tilsæt peberfrugt og kokosmælk og rør det hele godt rundt..

- Lad retten småsimre i 15-20 minutter , og smag til med salt..

4 kommentarer:

  1. hvor mange er opskriften til??

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi er 2 herhjemme, men når jeg laver retter som denne, er der altid en rest tilbage.. Så vil mene der er til 3-4 personer, alt efter hvor meget man spiser.. Man kan jo evt. også spæde op med lidt flere grøntsager, så rækker det jo også længere :-)

      Slet
  2. hvor meget karry

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg måler aldrig karry af, der drysser jeg bare direkte fra beholderen. Så vil sige så meget som man nu ønsker, vi er ret vilde med karry, så jeg bruger en god portion når jeg bruger karry i maden :-)

      Slet