onsdag den 6. april 2011

Frisk pasta med kylling, grøntsager og fløde..



Her til aften har vi fået denne skønne pastaret.. Jeg havde fundet en opskrift på en anden blog, men har så selv ændret på den :-)

1 pakke frisk pasta med tomat/hvidløg
1 pakke kyllinge bryst skåret i tern
1 pakke bacon
2 forårsløg skåret i skiver
1 fed hvidløg skåret i tynde skiver
½ pakke sugarsnaps
1 stor rød peber
½ pakke cherry tomater
½ lille dåse tomatpure`
salt, paprika
1/4 l madlavningsfløde
saften fra ½ citron

Tomatpureèn, paprika , citronsaft og salt blandes sammen i en skål, og kyllinge ternene vendes i..

Baconèn skæres i tern og steges sprød på panden. Baconèn fjernes fra panden.

Kyllingen , forårsløg og hvidløg steges på panden i bacon fedtet, indtil kyllingen er gennemstegt.

Peberfrugt , sugarsnaps, cherry tomater og flløde tilsættes, og retten står og små simre i 10 minutters tid.

Imens retten står og simre koges pastaen, og til sidst blandes pasta og sovs i en skål..

Serveres med den sprødstegte bacon på toppen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar