fredag den 8. april 2011

Wok med oksekød , grøntsager og karry.


Igår fik vi denne skønne omgang til aften, og der var rigeligt til en 3-4 personer.. Det smagte simpelthen bare SÅ godt, og der var masser af grønt i, som stadig havde bid..

1 pakke wokstrimler ( oksekød)
1 stor rød peber i strimler
1 pakke minimajs, delt i halve
½ broccolli delt i små buketter
½ pakke sugar snaps, delt i halve
1 lille dåse bambusskud
3 gulerødder, skåret i strimler
3 porre, skåret i skiver
2 fed finthakket hvidløg
250 g nudler
1 lille dåse kokosmælk
karry efter behov ( jeg brugte ca. 5 tsk.)
salt
Olie.

Der hældes lidt olie i wokken, når det er varmt hældes kødet i, og steges indtil det næsten er gennemsteg. Hvidløg og karry tilsættes, og det svitses med i et par minutter.. Imens koges nudlerne

Alle grøntsagerne tilsættes og de steges et par minutter, derefter tilsættes kokosmælken, og retten får lov at stå og simre et par minutter til nudlerne er færdig kogte

Nudlerne blandes i, og retten er nu klar til servering..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar