søndag den 10. april 2011

Torskefad med grønt , karry og fløde .


Her til aften har vi fået dette skønne fad , og dertil frisk pasta... Det smagte simpelthen super lækkert.. Fisken købte vi for et par uger siden, ved en af fiskehandlerne på havnen..


450 gram torskefilet
3 porre i skiver
½ broccoli i mindre buketter
½ pose grønne bønner
½ l madlavningsfløde
3 tsk karry
salt.

Broccolli buketterne koges i ca. 5 min.

Porre skiverne svitses kort på panden sammen med karryen..

Porre, bønner og broccolli hældes i et ovnfast fad, fløden hældes over og der krydres med lidt salt.. Torsken liges ovenpå , og krydres med lidt salt..

Bages i ovnen ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter..

2 kommentarer:

  1. Hej
    Det lyder rigtigt lækkert - dejligt med inspiration til nye fiskeretter.
    Kh Hanne K

    SvarSlet
  2. Hanne:

    Det smagte også virkelig lækkert.. Er helt sikkert en ret jeg vil lave igen.. Fordelen ved at have en mnadblog er, at man bliver tvunget til at skrive ned, hvad man bakser sammen i køkkenet, hehe.. Så man er sikker på man kan lave retterne igen..

    SvarSlet